Mivel igazolja, hogy élelmiszer termékei nem ártalmasak a fogyasztó egészségére?

 

Az élelmiszer biztonság szabványain alapuló szabványok tanúsítványai az élelmiszerlánc minden szakaszán:

- alapanyag termelés

- feldolgozás

- forgalmazás

- étkeztetés
 

Minden fogyasztói csoport számára:

- felnőttek

- csecsemők

- idősek

Igazolják az élelmiszerek biztonságosságát.

 

Milyen üzleti lehetőségeket tesznek hozzáférhetővé a tanúsítványok?

- szabad forgalmazást az EGK területén, sőt avilág minden igényes piacán

- versenyelőnyt, piacbővítést

- a kialakult bizalom hosszútávú keresletet, széles vevőkört, tartós üzleti sikert biztosít

 

A legkeresettebb élelmiszer biztonsági rendszerek: IFSBRCISO 22000, FSSC 22000, amelyek tanúsítványai nagyon sok vállalkozás versenyképességét és eredményességét biztosítoták és biztosítják.

Az élelmiszer biztonsági tanúsítványokkal.kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk.

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.